Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimNas 19 yeungnimyan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fung is nu in balbezit. Kam Fong onderschept slim de pass. Sze Hong onderschept slim de pass. Sze Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lai Tung trapt de bal weg van het doel. Pui is nu in balbezit. Pui speelt de bal door. Sze Hong rent richting de bal. Sze Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai geeft de bal voor. Sze Lung heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yiu Tung met een sublieme pass. Chi Fung is nu in balbezit. Kam Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fong geeft de bal voor. Wai Hong kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Wen met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lawrence begaat een overtreding. Lawrence krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimNas 19 52%, yeungnimyan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TimNas 19 - yeungnimyan 0:0

49e minuut.
Wen passt de bal met de wreef. Wisdom Fofo is nu in balbezit. Wisdom Fofo speelt de bal door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimNas 19 - yeungnimyan 1:0

51e minuut.
Yiu Tung geeft de bal voor. Lin is nu in balbezit. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Lai Tung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimNas 19 - yeungnimyan 2:0

53e minuut.
Kam Fong probeert naar een medespeler te passen. Chi Keung is nu in balbezit. Wen maakt een afschuwelijke overtreding. Wen krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Min geeft een hoge lob. Inworp. Wai Hong met een snelle inworp. Wen rent richting de bal. Wen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chi Wai trapt de bal weg. Wisdom Fofo rent richting de bal. Wisdom Fofo speelt de bal door. Wen is nu in balbezit. Wen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Lin heeft problemen om de bal te vangen. Wen rent richting de bal. Wen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimNas 19 42%, yeungnimyan 58%.
TimNas 19 - yeungnimyan 2:0