Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Galaxy irman
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wai Tik onderschept slim de pass. Wai Tik geeft een lange en hoge pass. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Leung met een sublieme pass. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Julian met een snelle inworp. Kin Fung rent richting de bal. Wai Tik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wai Tik krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Wai Tik is nu in balbezit. Kin Fung onderschept slim de pass. Kin Fung met een sublieme pass. Wo Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wo Yau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wai Tik passt de bal zonder na te denken. Julian is nu in balbezit. Julian geeft de bal voor. Wo Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wo Yau schiet op doel. Kamal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kin Fung onderschept slim de pass. Kin Fung passt de bal zonder na te denken. Wo Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wo Yau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chung Man de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 52%, irman 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - irman 0:0

47e minuut.
Hiu Kong met een snelle inworp. Hiu Fai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin Fung. Kin Fung krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Wai Tik met een sublieme pass. Pei Tak heeft problemen om de bal te vangen. Zhipeng rent richting de bal. Zhipeng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kin Fung rent richting de bal. Hiu Fai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kin Fung raakt geblesseerd tijdens het duel. Lai Hin met een snel genomen vrije trap. Wo Yau rent richting de bal. Wo Yau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kin Fung passt de bal in één keer door. Lai Hin geeft een hoge lob. Daar is Wai Tik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wo Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wo Yau schiet op doel. Kamal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Guoji onderschept slim de pass. Guoji probeert naar een medespeler te passen. Lai Hin speelt de bal door. Kin Fung heeft problemen om de bal te vangen. Kin Fung geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kin Fung rent richting de bal. Kin Fung passt de bal zonder na te denken. Chi Fai rent richting de bal. Wo Yau onderschept slim de pass. Wo Yau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Galaxy 62%, irman 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Galaxy - irman 0:0