Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes of Prague AL.ALHY
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nan met een sublieme pass. Lai Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang passt de bal met de wreef. Yiu Chi rent richting de bal. Yiu Chi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hon Ho heeft problemen om de bal te vangen. Ka Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Sing speelt de bal door. Yiu Chi rent richting de bal. Yiu Chi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes of Prague - AL.ALHY 1:0

25e minuut.
Wai Ho is nu in balbezit. Nan onderschept slim de pass. Nan speelt de bal door. Yiu Chi is nu in balbezit. Yiu Chi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Kin Hei heeft problemen om de bal te vangen. Kin Hei met een sublieme pass. Yiu Chi rent richting de bal. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes of Prague 49%, AL.ALHY 51%.
Heroes of Prague - AL.ALHY 1:0

62e minuut.
Ran met een sublieme pass. Pei Tak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pei Tak passt de bal in één keer door. Chi Yuk rent richting de bal. Chi Yuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes of Prague 38%, AL.ALHY 62%.
Heroes of Prague - AL.ALHY 1:0