Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
white tiger Greenbay Tower
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San onderschept slim de pass. Kin Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kamal niet meer kan verder spelen.

12e minuut.
Kin Tong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun met een sublieme pass. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Chun Sing geeft de bal voor. Inworp. Liyu met de inworp. Yiu Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 0:1

19e minuut.
Kin Man rent richting de bal. Kin Man speelt de bal door. Yiu Chi rent richting de bal. Yiu Chi haalt uit met een fantastische trap. Emerson Becker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 0:2

22e minuut.
Daar is Chun Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Sing passt de bal in één keer door. Chi Chiu met een sublieme pass. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kai Hong trapt de bal weg van het doel. Enhua probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 1:2

33e minuut.
Yiu Chi geeft een lange en hoge pass. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kin Man de bal. Kin Man schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kin Tong probeert de bal aan de voet te houden. Shu San is nu in balbezit. Shu San speelt de bal door. James is nu in balbezit. Mazaka probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
white tiger - Greenbay Tower 2:2

35e minuut.
Kin Man met een sublieme pass. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San is nu in balbezit. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chun Sing speelt de bal door. Daar is Liyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liyu passt de bal met de wreef. Kin Man rent richting de bal. Kin Man haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white tiger 49%, Greenbay Tower 51%.
white tiger - Greenbay Tower 2:3

51e minuut.
Kin Fung geeft de bal voor. Inworp. Liyu met een snelle inworp. Yiu Chi rent richting de bal. Yiu Chi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kin Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
white tiger - Greenbay Tower 3:3

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kai Hong met een harde bal richting middenveld. Enhua is nu in balbezit. Yiu Chi onderschept slim de pass. Yiu Chi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 3:4

65e minuut.
Hong Ming probeert naar een medespeler te passen. Kin Tong rent richting de bal. James verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man passt de bal zonder na te denken. Yiu Chi rent richting de bal. Yiu Chi schiet op doel. Emerson Becker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Greenbay Tower 3:5

84e minuut.
Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kin Tong de bal onder controle te krijgen. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white tiger 54%, Greenbay Tower 46%.
white tiger - Greenbay Tower 3:5