Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenbay Tower Arsanel FC
532 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zhengchuang passt de bal met de wreef. Eric geeft de bal voor. Kin Tong is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Mazaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Kin Tong heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenbay Tower - Arsanel FC 0:1

21e minuut.
Yiu Chi geeft een lange en hoge pass. Kai Chung heeft problemen om de bal te vangen. Eric is nu in balbezit. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:1

23e minuut.
Daar is Eric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazaka is nu in balbezit. Mazaka passt de bal in één keer door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sai Kwan onderschept slim de pass. Sai Kwan passt de bal in één keer door. Kin Man is nu in balbezit. Eric onderschept slim de pass. Eric passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kin Tong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

37e minuut.
Wing Chun is nu in balbezit. Wing Sing rent richting de bal. Wing Sing speelt de bal door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Mazaka geeft een hoge lob. Inworp. Kai Yeung met de inworp. Mazaka is nu in balbezit. Mazaka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenbay Tower 66%, Arsanel FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:1

48e minuut.
Sai Kwan rent richting de bal. Sai Kwan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tat Mo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:2

51e minuut.
Yiu Man geeft een lange en hoge pass. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka speelt de bal door. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Mazaka is nu in balbezit. Sai Kwan onderschept slim de pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:3

62e minuut.
Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Sing passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Mazaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kai Yeung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mazaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazaka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ka Wa met een snelle inworp. Wing Chun geeft een hoge lob. Lai Hang kopt de bal weg. Liyu is nu in balbezit. Liyu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kai Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Yeung probeert naar een medespeler te passen. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka haalt uit met een fantastische trap. Kai Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:4

87e minuut.
Eric heeft problemen om de bal te vangen. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric maakt een afschuwelijke overtreding. Eric krijgt een gele kaart. Kin Man raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kin Man kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenbay Tower 57%, Arsanel FC 43%.
Greenbay Tower - Arsanel FC 1:4