Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosspital white tiger
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chi Fai geeft een hoge lob. Hong Ming probeert naar een medespeler te passen. Kam Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Yuen geeft een lange en hoge pass. Chun Sing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ka Ming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ching Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
James passt de bal in één keer door. Chi Chiu is nu in balbezit. Chi Chiu speelt de bal door. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San draait met de bal, schiet en ... Gibbs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nga Lok rent richting de bal. Nga Lok geeft een lange en hoge pass. Zongjun kopt de bal weg. Ching Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shu San onderschept slim de pass. Shu San probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ka Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ngo Hin probeert naar een medespeler te passen. Zongjun heeft problemen om de bal te vangen. Zongjun passt de bal met de wreef. Ching Shun is nu in balbezit. Ching Shun draait met de bal, schiet en ... Ka Ming bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosspital - white tiger 1:0

17e minuut.
James rent richting de bal. Ngo Hin geeft een hoge lob. Shu San probeert de bal aan de voet te houden. James rent richting de bal. James schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gibbs bokst de bal weg.

18e minuut.
Enhua is nu in balbezit. Enhua geeft een hoge lob. Nga Lok speelt de bal door. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Enhua is nu in balbezit. Zongjun onderschept slim de pass. Ching Shun is nu in balbezit. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongjun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Enhua geeft een lange en hoge pass. James is nu in balbezit. Kam Yuen onderschept slim de pass. Shu San onderschept slim de pass. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosspital 45%, white tiger 55%.
Bosspital - white tiger 1:0

68e minuut.
Daar is Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shu San is nu in balbezit. Kam Yuen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kam Yuen krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung passt de bal zonder na te denken. Chun Sing probeert de bal met de borst te controleren. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun schiet op doel. Ka Ming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosspital 72%, white tiger 28%.
Bosspital - white tiger 1:0