Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ng AFC Wimbledon
Normal Tactiek 無眠
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 32
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa met een snelle inworp. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik geeft de bal voor. Pengfei heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sosa zal de hoekschop nemen. Obrubański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hei Lok is nu in balbezit. Wing Ho rent richting de bal. Shing Chi rent richting de bal. Wing Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Ho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - AFC Wimbledon 0:1

11e minuut.
Obrubański kan de bal niet met de borst controleren. Shing Chi is nu in balbezit. Fairfield probeert naar een medespeler te passen. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Ho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fairfield probeert naar een medespeler te passen. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Ho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fairfield wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chi Kui heeft problemen om de bal te vangen. Sosa onderschept slim de pass. Sosa met een sublieme pass. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Ho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - AFC Wimbledon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 80%, AFC Wimbledon 20%.
Ng - AFC Wimbledon 0:2

52e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een lange en hoge pass. Hei Lok heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wandzik passt de bal in één keer door. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal met de wreef. Wing Ho rent richting de bal. Wing Ho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - AFC Wimbledon 0:3

83e minuut.
Shing Chi heeft problemen om de bal te vangen. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański onderschept slim de pass. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Shing Chi is nu in balbezit. Obrubański onderschept slim de pass. Obrubański passt de bal met de wreef. Wing Ho rent richting de bal. Wing Ho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Shing Chi is nu in balbezit. Hei Lok onderschept slim de pass. Hei Lok met een sublieme pass. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Ho draait met de bal, schiet en ... Hei Lok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wing Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Ho schiet op doel. Hei Lok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - AFC Wimbledon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 83%, AFC Wimbledon 17%.
Ng - AFC Wimbledon 0:4
Ng