Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
white tiger Arsanel FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Eric speelt de bal door. Zhengchuang is nu in balbezit. Chun Yeung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chun Yeung krijgt een gele kaart. Zhengchuang raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazaka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Arsanel FC 0:1

8e minuut.
Hong Ming met een sublieme pass. Chun Sing probeert de bal met de borst te controleren. Chun Sing probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Chin Hung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chin Pang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
white tiger - Arsanel FC 1:1

14e minuut.
Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Fung geeft een lange en hoge pass. Chi Chiu kopt de bal weg. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chi Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu probeert naar een medespeler te passen. Lai Hang heeft problemen om de bal te vangen. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Enhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shu San is nu in balbezit. Shu San passt de bal in één keer door. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white tiger 44%, Arsanel FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
white tiger - Arsanel FC 1:1

74e minuut.
Shu San probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Arsanel FC 2:1

80e minuut.
Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chun Hei de bal onder controle te krijgen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
white tiger - Arsanel FC 3:1

84e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Wing Sun rent richting de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka haalt uit met een fantastische trap. Ka Ming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Mazaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Yeung rent richting de bal. Chun Yeung probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white tiger 42%, Arsanel FC 58%.
white tiger - Arsanel FC 3:1