Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ng Arsanel FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mazaka is nu in balbezit. Shing Chi begaat een overtreding. Mazaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lun Hing zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pengfei kopt de bal weg. Mazaka rent richting de bal. Mazaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - Arsanel FC 0:1

23e minuut.
Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Ran geeft de bal voor. Klungelig pakt Yiu Man de bal. Ka Yik is nu in balbezit. Ka Yik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ng - Arsanel FC 1:1

38e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Chi Yiu kopt de bal weg. Mazaka is nu in balbezit. Mazaka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hei Lok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mazaka rent richting de bal. Mazaka speelt de bal door. Klungelig pakt Ran de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 60%, Arsanel FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ng - Arsanel FC 1:1

81e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang is nu in balbezit. Mazaka rent richting de bal. Mazaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - Arsanel FC 1:2

82e minuut.
Tat Mo is nu in balbezit. Tat Mo probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka rent richting de bal. Mazaka haalt uit met een fantastische trap. Hei Lok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ka Lok met de inworp. Kai Chung is nu in balbezit. Mazaka begaat een overtreding. Mazaka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 53%, Arsanel FC 47%.
Ng - Arsanel FC 1:2
Ng