Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ng white tiger
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Chi Chiu geeft een lange en hoge pass. Chi Yiu kopt de bal weg. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chi Chiu neemt de hoekschop. James krijgt zijn hoofd ertegen. Hei Lok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ran heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - white tiger 0:1

31e minuut.
Chi Kui is nu in balbezit. Chun Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Sing probeert naar een medespeler te passen. Shu San is nu in balbezit. Shu San haalt uit met een fantastische trap. Hei Lok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - white tiger 0:2

34e minuut.
Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enhua onderschept slim de pass. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 74%, white tiger 26%.
Ng - white tiger 0:2

50e minuut.
Pengfei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Chiu met de inworp. Shu San is nu in balbezit. Shu San draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shing Chi onderschept slim de pass. Shing Chi probeert naar een medespeler te passen. Wing Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yik onderschept slim de pass. Ka Yik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ka Lok geeft de bal voor. Emerson Becker probeert naar een medespeler te passen. Shu San kopt de bal weg. Chi Chiu rent richting de bal. Chi Chiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chun Yeung kopt de bal weg. Ka Yik is nu in balbezit. Ka Yik passt de bal in één keer door. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. Emerson Becker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pengfei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong Ming met de inworp. Daar is Chi Chiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Chiu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chi Chiu geeft de bal voor. Chun Hei rent richting de bal. Chun Hei passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - white tiger 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 48%, white tiger 52%.
Ng - white tiger 0:3
Ng