Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hi Arsanel FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Yip Tat verovert de bal door een tackle van achteren. Yip Tat probeert naar een medespeler te passen. Sai Ho rent richting de bal. Sai Ho draait met de bal, schiet en ... Chi Wing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Klungelig pakt Sheung Kwai de bal. Kai Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Yeung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ka Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Hing probeert naar een medespeler te passen. Sai Ho rent richting de bal. Yip Tat rent richting de bal. Yip Tat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sai Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sai Ho haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Eric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kai Yeung de bal. Kai Yeung passt de bal met de wreef. Mazaka rent richting de bal. Mazaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yiu Man is nu in balbezit. Sai Ho rent richting de bal. Yiu Man onderschept slim de pass. Yip Tat rent richting de bal. Yip Tat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hi 36%, Arsanel FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hi - Arsanel FC 0:0

53e minuut.
Tat Mo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Mo passt de bal in één keer door. Zhengchuang rent richting de bal. Mazaka rent richting de bal. Mazaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Mazaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhengchuang rent richting de bal. Chi Fan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Fan krijgt een gele kaart. Zhengchuang raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eric neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ka Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hi - Arsanel FC 0:1

81e minuut.
Chi Fan passt de bal zonder na te denken. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Ho rent richting de bal. Yip Tat is nu in balbezit. Yip Tat haalt uit met een fantastische trap. Chin Hung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hi 46%, Arsanel FC 54%.
hi - Arsanel FC 0:1