Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ng Greenbay Tower
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.4 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klungelig pakt Sai Kwan de bal. Kai Chung is nu in balbezit. Wing Chun maakt een afschuwelijke overtreding. Wing Chun krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kin Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wa is nu in balbezit. Ka Wa geeft de bal voor. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bo geeft een lange en hoge pass. Ka Wa is nu in balbezit. Ka Wa geeft een lange en hoge pass. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kai Chung geeft de bal voor. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man passt de bal met de wreef. Daar is Bo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Shing Chi probeert naar een medespeler te passen. Ho Man speelt de bal door. Wing Chun probeert naar een medespeler te passen. Bo rent richting de bal. Bo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 72%, Greenbay Tower 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ng - Greenbay Tower 0:0

66e minuut.
Sai Kwan is nu in balbezit. Tsz Kin maakt een afschuwelijke overtreding. Sai Kwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sai Kwan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bo rent richting de bal. Bo geeft een hoge lob. Hei Lok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kai Chung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Wa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Man rent richting de bal. Kin Man geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mazaka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chi Kui de bal. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo schiet op doel. Pengfei probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kin Tong rent richting de bal. Shing Chi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kin Tong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kin Tong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pengfei heeft problemen om de bal te vangen. Bo verovert de bal door een tackle van achteren. Bo draait met de bal, schiet en ... Hei Lok bokst de bal weg. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ng - Greenbay Tower 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ng 51%, Greenbay Tower 49%.
Ng - Greenbay Tower 0:1
Ng