Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosspital hi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Siu Ki geeft de bal voor. Ngo Hin probeert de bal aan de voet te houden. Sai Ho is nu in balbezit. Sai Ho draait met de bal, schiet en ... Gibbs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosspital - hi 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gibbs met een harde bal richting middenveld. Ka Hing kopt de bal weg. Yip Tat heeft problemen om de bal te vangen. Yip Tat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chi Fai met een snelle inworp. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongjun onderschept slim de pass. Zongjun haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt David de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chi Fai onderschept slim de pass. Chi Fai geeft de bal voor. Kin Hei heeft problemen om de bal te vangen. Ching Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosspital - hi 1:1

30e minuut.
Ka Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Hing speelt de bal door. Kin Wing speelt de bal door. Sheung Kwai rent richting de bal. Sheung Kwai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun is nu in balbezit. Nan begaat een overtreding. Nan krijgt een gele kaart. Ching Shun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngo Hin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ching Shun is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosspital 44%, hi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosspital - hi 1:1

62e minuut.
Kam Yuen rent richting de bal. Kam Yuen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nan de bal. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ka Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ting Hei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Yee met de inworp. Yip Tat rent richting de bal. Yip Tat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kam Yuen speelt de bal door. Ka Hing rent richting de bal. Ka Hing passt de bal in één keer door. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosspital 55%, hi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosspital - hi 1:1