Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joe bau CR7 & Messi FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hon passt de bal zonder na te denken. Kwok Leung is nu in balbezit. Kwok Leung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
To Kwan verovert de bal door een tackle van achteren. To Kwan passt de bal in één keer door. Wai Chuen is nu in balbezit. Wai Chuen draait met de bal, schiet en ... Kam Man probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - CR7 & Messi FC 0:1

17e minuut.
Shu San passt de bal met de wreef. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan passt de bal zonder na te denken. Wai Chuen is nu in balbezit. Wai Chuen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - CR7 & Messi FC 0:2

21e minuut.
Loi Keung verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - CR7 & Messi FC 1:2

28e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. Chi Ming onderschept slim de pass. Chi Ming geeft een lange en hoge pass. Wai Chuen rent richting de bal. Wai Chuen schiet op doel. De bal raakt de paal. Kam Man probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Qingshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shu San is nu in balbezit. Shu San passt de bal met de wreef. Wai Chuen rent richting de bal. Wai Chuen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hon Wang geeft een hoge lob. Jian heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Leung schiet op doel. Sui Hung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pei Tak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sze Hon is nu in balbezit. Sze Hon probeert naar een medespeler te passen. Sui Hung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe bau 45%, CR7 & Messi FC 55%.
joe bau - CR7 & Messi FC 1:2

47e minuut.
Wing Hong speelt de bal door. Daar is Jian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Leung is nu in balbezit. Kwok Leung draait met de bal, schiet en ... Sui Hung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joe bau - CR7 & Messi FC 2:2

57e minuut.
Jian geeft de bal voor. Wai Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs maakt een afschuwelijke overtreding. Gibbs krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sze Hon is nu in balbezit. Kwok Leung rent richting de bal. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon haalt uit met een fantastische trap. Kwok Leung probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan verovert de bal door een tackle van achteren. To Kwan met een sublieme pass. Klungelig pakt Wai Chuen de bal. Wai Chuen draait met de bal, schiet en ... Kam Man verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe bau 37%, CR7 & Messi FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joe bau - CR7 & Messi FC 2:2