Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Wolves Lucas XI
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Chun Ngai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hon Ho de bal. Man Wing maakt een afschuwelijke overtreding. Man Wing krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Ka Fai rent richting de bal. Man Wing rent richting de bal. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Man Tik verovert de bal door een tackle van achteren. Man Tik geeft de bal voor. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wolves 54%, Lucas XI 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Wolves - Lucas XI 0:0

55e minuut.
Chun Ngai speelt de bal door. Kai Cheuk is nu in balbezit. Met opzet legt Man Tik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Man Tik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Chun Bong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian passt de bal in één keer door. Chun Bong is nu in balbezit. Chun Bong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chi Lun geeft een lange en hoge pass. Chun Bong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Bong speelt de bal door. King Leung is nu in balbezit. King Leung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Hon Ho de bal. Chi Yuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong speelt de bal door. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cheuk Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Wah speelt de bal door. Man Wing speelt de bal door. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kai Cheuk met een sublieme pass. Chun Bong is nu in balbezit. Chun Bong passt de bal in één keer door. King Leung rent richting de bal. King Leung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wolves 46%, Lucas XI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Wolves - Lucas XI 0:0