Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toulon United Kowloon Rangers FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Moses met een harde bal richting middenveld. Kam Fai kopt de bal weg. Daar is Tak Him, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jingtian kopt de bal weg. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Qi begaat een overtreding. Qi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sai Kit met de inworp. Hei Man is nu in balbezit. Sze Ming begaat een overtreding. Hei Man is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hei Man met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kung Pok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toulon United - Kowloon Rangers FC 1:0

39e minuut.
Yu Chun geeft een hoge lob. Inworp. Man Tik met een snelle inworp. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toulon United - Kowloon Rangers FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toulon United 32%, Kowloon Rangers FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toulon United - Kowloon Rangers FC 1:1

71e minuut.
Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kung Pok onderschept slim de pass. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming passt de bal in één keer door. Wai Tik is nu in balbezit. Wai Tik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Qi rent richting de bal. Qi geeft een hoge lob. Wing Sing kopt de bal weg. Daar is Sze Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toulon United - Kowloon Rangers FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toulon United 39%, Kowloon Rangers FC 61%.
Toulon United - Kowloon Rangers FC 1:2