Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joe bau Toulon United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kwok Leung speelt de bal door. Hon Hing is nu in balbezit. Sai Kit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sai Kit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Hon Wang is nu in balbezit. Qi verovert de bal door een tackle van achteren. Qi met een sublieme pass. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Qi passt de bal met de wreef. Hei Man is nu in balbezit. Kwok Leung begaat een overtreding. Kwok Leung krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sze Hon rent richting de bal. Sze Hon draait met de bal, schiet en ... Chun Wing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hon Hing geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwok Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Leung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - Toulon United 1:0

36e minuut.
Kin Tong rent richting de bal. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian probeert naar een medespeler te passen. Kam Fai is nu in balbezit. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joe bau - Toulon United 1:1

45e minuut.
Chun Wai met een sublieme pass. Qi rent richting de bal. Kin Tong is nu in balbezit. Qi verovert de bal door een tackle van achteren. Qi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gibbs de bal. Kam Man werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - Toulon United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe bau 52%, Toulon United 48%.
joe bau - Toulon United 1:2

48e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. Jingtian rent richting de bal. Jingtian probeert naar een medespeler te passen. Kam Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Hon Wang passt de bal zonder na te denken. Kam Fai rent richting de bal. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - Toulon United 1:3

68e minuut.
Kin Tong is nu in balbezit. Jingtian rent richting de bal. Jingtian passt de bal zonder na te denken. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai schiet op doel. Kam Man kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
joe bau - Toulon United 1:4

81e minuut.
Daar is Ming Leong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Leung is nu in balbezit. Ming Leong verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hon haalt uit met een fantastische trap. Sze Hong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai rent richting de bal. Gibbs rent richting de bal. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chun Wai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ka Lok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe bau 53%, Toulon United 47%.
joe bau - Toulon United 1:4