Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kowloon Rangers FC Lucas XI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Wai Tik schiet op doel. Sai Kwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Moses rent richting de bal. Wing Sing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sze Ming legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - Lucas XI 1:0

8e minuut.
Hong Lam probeert de bal aan de voet te houden. Chun Bong is nu in balbezit. Chun Bong speelt de bal door. King Leung rent richting de bal. King Leung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hong Lam met een sublieme pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik is nu in balbezit. Daar is Sze Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - Lucas XI 2:0

19e minuut.
Wai Chuen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kai Cheuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Bong rent richting de bal. Chun Bong haalt uit met een fantastische trap. Moses bokst de bal weg.

25e minuut.
Hon Ho heeft problemen om de bal te vangen. Sze Ming is nu in balbezit. Wai Tik rent richting de bal. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kin Keung rent richting de bal. Kung Pok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kin Keung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kin Keung met een snel genomen vrije trap. Tak Him heeft problemen om de bal te vangen. King Leung rent richting de bal. King Leung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moses trapt de bal weg van het doel. Wing Sing kopt de bal weg. Kin Keung is nu in balbezit. Sze Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Ming schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sing geeft de bal voor. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 54%, Lucas XI 46%.
Kowloon Rangers FC - Lucas XI 2:0

53e minuut.
Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Bong verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Bong speelt de bal door. King Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. King Leung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wing Sing met een sublieme pass. Klungelig pakt Kung Pok de bal. Kung Pok speelt de bal door. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... Sai Kwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - Lucas XI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 43%, Lucas XI 57%.
Kowloon Rangers FC - Lucas XI 3:0