Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tddffgf Club Wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Siu Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong is nu in balbezit. Sze Hong speelt de bal door. Man Wing rent richting de bal. Man Wing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen onderschept slim de pass. Siu Yuen met een sublieme pass. Man Wing rent richting de bal. Man Wing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Guoji is nu in balbezit. Guoji speelt de bal door. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tddffgf 56%, Club Wolves 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tddffgf - Club Wolves 0:0

46e minuut.
Guoji is nu in balbezit. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Man Wing zijn tegenspeler op de grond. Man Wing krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sze Hong rent richting de bal. Sze Hong geeft een lange en hoge pass. Wing Lun kopt de bal weg. Man Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guoji verovert de bal door een tackle van achteren. Dong rent richting de bal. Dong probeert naar een medespeler te passen. Guoji rent richting de bal. Guoji schiet op doel. Yu Chun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tddffgf - Club Wolves 1:0

80e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Guoji is nu in balbezit. Guoji passt de bal zonder na te denken. Dong rent richting de bal. Dong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Man Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing geeft een hoge lob. Man Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Tik schiet op doel. Sze Ho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Sze Ho trapt de bal weg van het doel. Guoji kopt de bal weg. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tddffgf - Club Wolves 2:0

86e minuut.
Kai Chi is nu in balbezit. Kai Chi passt de bal in één keer door. Kwok Leung geeft de bal voor. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tddffgf 47%, Club Wolves 53%.
tddffgf - Club Wolves 2:0