Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cibao FC Navidad Española
4-4-2-a Tactiek WizTra
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten poor
solid Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Beauchamp geeft een hoge lob. Carvajal is nu in balbezit. Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Coordes rent richting de bal. Coordes geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Revut onderschept slim de pass. Revut geeft een hoge lob. Di Pede bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pede geeft een lange en hoge pass. Honzíček maakt een snoekduik en kopt de bal. Talıb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kərimli is nu in balbezit. Kərimli draait met de bal, schiet en ... Talıb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kərimli is nu in balbezit. Kərimli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Revut geeft een lange en hoge pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Muslimović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - Navidad Española 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumerlotti met een snelle inworp. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een hoge lob. Muslimović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Conde rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Conde neemt de hoekschop. Kərimli maakt een snoekduik en kopt de bal. Talıb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cibao FC - Navidad Española 1:1

28e minuut.
Bermúdez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Triantafilos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carvajal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muslimović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - Navidad Española 2:1

30e minuut.
Muslimović verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal rent richting de bal. Bouet verovert de bal door een tackle van achteren. Muslimović verovert de bal door een tackle van achteren. Muslimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Di Pede rent richting de bal. Di Pede probeert naar een medespeler te passen. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... Talıb bokst de bal weg.

43e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Cotruţă onderschept slim de pass. Di Pede geeft de bal voor. Conde rent richting de bal. Conde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibao FC 50%, Navidad Española 50%.
Cibao FC - Navidad Española 2:1

52e minuut.
Coordes speelt de bal door. Cumerlotti heeft problemen om de bal te vangen. Cumerlotti geeft de bal voor. Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti onderschept slim de pass. Cumerlotti speelt de bal door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu geeft de bal voor. Zakarić bokst de bal weg. Muslimović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - Navidad Española 3:1

57e minuut.
Vameşu rent richting de bal. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Du Rheart heeft problemen om de bal te vangen. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Şuteu passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vameşu zijn tegenspeler op de grond. Vameşu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Coordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Coordes speelt de bal door. Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal rent richting de bal. Carvajal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti geeft een hoge lob. Muslimović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - Navidad Española 4:1

73e minuut.
Vescina met een sublieme pass. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti geeft een hoge lob. Coordes geeft een lange en hoge pass. Carvajal krijgt zijn hoofd ertegen. Zakarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Revut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cumerlotti rent richting de bal. Comas begaat een overtreding. Comas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibao FC 34%, Navidad Española 66%.
Cibao FC - Navidad Española 4:1