Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del SacroImperio Romano Germáni Retiro Athletic
343 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 27.9
very good Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Tomeo geeft de bal voor. Brugal onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losada met een snelle inworp. Cabrera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cruz rent richting de bal. Zwoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwoliński met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orejuela is nu in balbezit. Orejuela probeert naar een medespeler te passen. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del SacroImperio Romano Germáni - Retiro Athletic 1:0

31e minuut.
Giusto heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal met de wreef. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del SacroImperio Romano Germáni - Retiro Athletic 2:0

38e minuut.
Tomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeo passt de bal in één keer door. Giusto rent richting de bal. Giusto heeft problemen om de bal te vangen. Giusto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Del SacroImperio Romano Germáni - Retiro Athletic 2:1

43e minuut.
Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del SacroImperio Romano Germáni 48%, Retiro Athletic 52%.
Del SacroImperio Romano Germáni - Retiro Athletic 2:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díez met een harde bal richting middenveld. Cabrera kopt de bal weg. Chygrynskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chygrynskiy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez kopt de bal weg. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Díez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sopanen speelt de bal door. Tomeo is nu in balbezit. Tomeo met een sublieme pass. Chygrynskiy rent richting de bal. Chygrynskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Díez trapt de bal weg. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. Giusto is nu in balbezit. Giusto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Orejuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Acero probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Giusto met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcázar. Alcázar krijgt een gele kaart. Cabrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conde wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brugal speelt de bal door. Losada is nu in balbezit. Pimentel begaat een overtreding. Pimentel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del SacroImperio Romano Germáni 47%, Retiro Athletic 53%.
Del SacroImperio Romano Germáni - Retiro Athletic 2:1