Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes Río Verde Arriba RCD Espanyol Somosierra
541 Tactiek 523
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 21
goed Schieten matig
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Barcena onderschept slim de pass. Barcena met een sublieme pass. Benito probeert naar een medespeler te passen. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Niklewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niklewicz geeft de bal voor. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 1:0

19e minuut.
Benito speelt de bal door. Heringer is nu in balbezit. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć geeft een hoge lob. Heringer heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciepły neemt de hoekschop. Niklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niklewicz passt de bal met de wreef. Sandrk onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barcena passt de bal met de wreef. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal met de wreef. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stępniak geeft een hoge lob. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer onderschept slim de pass. Heringer draait met de bal, schiet en ... Ruiz Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 2:0

28e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk rent richting de bal. Heringer onderschept slim de pass. Heringer draait met de bal, schiet en ... Ruiz Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 3:0

30e minuut.
Šoć rent richting de bal. Šoć geeft een lange en hoge pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 4:0

32e minuut.
Sandrk verovert de bal door een tackle van achteren. Filičko rent richting de bal. Stępniak begaat een overtreding. Stępniak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ruiz Díaz speelt de bal door. Barcena speelt de bal door. Sandrk rent richting de bal. Heringer verovert de bal door een tackle van achteren. Heringer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 5:0

43e minuut.
Niklewicz onderschept slim de pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal in één keer door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Heringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal in één keer door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 34%, RCD Espanyol Somosierra 66%.
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 6:0

49e minuut.
Filičko is nu in balbezit. Filičko geeft een hoge lob. Cernea rent richting de bal. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rogerio onderschept slim de pass. Rogerio geeft de bal voor. Šoć heeft problemen om de bal te vangen. Heringer is nu in balbezit. Heringer schiet op doel. Ruiz Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Benito is nu in balbezit. Benito geeft een lange en hoge pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 7:0

66e minuut.
Álvarez Izquierdo onderschept slim de pass. Álvarez Izquierdo geeft de bal voor. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev schiet op doel. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 7:1

73e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirkan verovert de bal door een tackle van achteren. Demirkan passt de bal zonder na te denken. Sytchev rent richting de bal. Sytchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ostocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrusik met een snelle inworp. Álvarez Izquierdo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Jędrusik onderschept slim de pass. Jędrusik geeft een lange en hoge pass. Filičko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filičko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 49%, RCD Espanyol Somosierra 51%.
Titanes Río Verde Arriba - RCD Espanyol Somosierra 7:1