Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega Quisqueya Juniors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Quisqueya Juniors 1:0

4e minuut.
Batlle met een snelle inworp. Cadenas is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Cadenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Inworp. Cadenas met een snelle inworp. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Baez verovert de bal door een tackle van achteren. Baez passt de bal met de wreef. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carballo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guillén probeert de bal met de borst te controleren. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Morales passt de bal in één keer door. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cáceres krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas speelt de bal door. Baez rent richting de bal. Baez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Soldevilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ortega de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 46%, Quisqueya Juniors 54%.
dosa la vega - Quisqueya Juniors 1:0

47e minuut.
Soldevilla met een sublieme pass. Guillén is nu in balbezit. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Perelló met de inworp. Mendizábal rent richting de bal. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal geeft een hoge lob. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baez rent richting de bal. Baez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Soldevilla onderschept slim de pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bernal speelt de bal door. Cadenas kopt de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco passt de bal met de wreef. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cadenas passt de bal in één keer door. Blasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco begaat een overtreding. Carrasco krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Guillén is nu in balbezit. Batlle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batlle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 40%, Quisqueya Juniors 60%.
dosa la vega - Quisqueya Juniors 1:0