Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekroz fc carlos Tevez
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Vicioso met een sublieme pass. Crespo met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - fc carlos Tevez 1:0

14e minuut.
Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nekroz - fc carlos Tevez 1:1

28e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Sottomayor rent richting de bal. Sottomayor schiet op doel. Balaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Osuna passt de bal zonder na te denken. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. Soldevilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - fc carlos Tevez 1:2

43e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Castro speelt de bal door. Sottomayor is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Balaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekroz 46%, fc carlos Tevez 54%.
FC Nekroz - fc carlos Tevez 1:2

61e minuut.
Arvelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Baquero is nu in balbezit. Baquero draait met de bal, schiet en ... Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vicioso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso speelt de bal door. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio geeft een lange en hoge pass. Sottomayor rent richting de bal. Sottomayor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. González met een sublieme pass. Sottomayor rent richting de bal. Sottomayor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekroz 46%, fc carlos Tevez 54%.
FC Nekroz - fc carlos Tevez 1:2