Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RCD Espanyol Somosierra Salvador Dalí
523 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 25.7
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Álvarez Izquierdo met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea probeert naar een medespeler te passen. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
de Lima onderschept slim de pass. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Lima krijgt een gele kaart. Szabó roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szabó kan niet meer verder spelen.

24e minuut.
Jędrusik onderschept slim de pass. Jędrusik met een sublieme pass. Filičko rent richting de bal. Sytchev rent richting de bal. Sytchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Cernea de bal. Manjarín rent richting de bal. Manjarín met een sublieme pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Espanyol Somosierra 57%, Salvador Dalí 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RCD Espanyol Somosierra - Salvador Dalí 0:0

48e minuut.
Sandrk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jędrusik de bal. Desbois is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Desbois neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Ruiz Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Espanyol Somosierra - Salvador Dalí 0:1

49e minuut.
Cernea rent richting de bal. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea met een sublieme pass. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin passt de bal zonder na te denken. Desbois met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Siigur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrusik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez Izquierdo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Šoć is nu in balbezit. Šoć geeft de bal voor. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Siigur met een snelle inworp. Desbois is nu in balbezit. Cernea onderschept slim de pass. Cernea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Shevlin kopt de bal weg. Daar is Mertan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Espanyol Somosierra 44%, Salvador Dalí 56%.
RCD Espanyol Somosierra - Salvador Dalí 0:1