Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc carlos Tevez Quisqueya Juniors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batlle is nu in balbezit. Batlle geeft een hoge lob. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Cadenas is nu in balbezit. Cadenas geeft een lange en hoge pass. Baez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Mendizábal met een sublieme pass. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arvelo speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno speelt de bal door. Baez is nu in balbezit. Baez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos rent richting de bal. Mendizábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendizábal krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal zonder na te denken. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - Quisqueya Juniors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 54%, Quisqueya Juniors 46%.
fc carlos Tevez - Quisqueya Juniors 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batlle met een snelle inworp. Blasco speelt de bal door. Klungelig pakt Vicioso de bal. Vicioso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morales zijn tegenspeler op de grond. Morales krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Abreu is nu in balbezit. Batlle onderschept slim de pass. Batlle haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Batlle de bal. Batlle geeft de bal voor. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Batlle probeert naar een medespeler te passen. Baez rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - Quisqueya Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 52%, Quisqueya Juniors 48%.
fc carlos Tevez - Quisqueya Juniors 0:2