Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvador Dalí Titanes Río Verde Arriba
343 Tactiek 541
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten solide
matig Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Saudek speelt de bal door. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Benito passt de bal in één keer door. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mertan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Siigur rent richting de bal. Siigur probeert naar een medespeler te passen. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 1:0

22e minuut.
de Lima kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Heringer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciepły geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ostocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žegys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 2:0

30e minuut.
Benito speelt de bal door. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły passt de bal in één keer door. Daar is Heringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heringer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Benito speelt de bal door. Heringer is nu in balbezit. Heringer schiet op doel. Mertan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Desbois de bal. Saudek is nu in balbezit. Barcena met een sublieme pass. Shevlin rent richting de bal. Shevlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 3:0

38e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Shevlin probeert naar een medespeler te passen. Azcona rent richting de bal. Azcona geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Saudek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 4:0

39e minuut.
Ostocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žegys met de inworp. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 37%, Titanes Río Verde Arriba 63%.
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 4:0

50e minuut.
Barcena geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Lima de bal. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 4:1

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mertan niet meer kan verder spelen. Meléndez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Barcena is nu in balbezit. Barcena probeert naar een medespeler te passen. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 5:1

58e minuut.
Niklewicz is nu in balbezit. Niklewicz speelt de bal door. Barcena is nu in balbezit. Benito rent richting de bal. Benito geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 5:2

67e minuut.
Desbois speelt de bal door. Rogerio met een sublieme pass. Daar is de Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barcena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Piña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niklewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benito rent richting de bal. Benito geeft de bal voor. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 55%, Titanes Río Verde Arriba 45%.
Salvador Dalí - Titanes Río Verde Arriba 5:2