Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes Río Verde Arriba Salvador Dalí
541 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 24.4
goed Schieten slecht
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rogerio verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerio geeft een lange en hoge pass. Pedretti is nu in balbezit. Heringer onderschept slim de pass. Heringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Trujillo met de inworp. Žegys met een sublieme pass. Azcona met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Heringer rent richting de bal. Piña rent richting de bal. Heringer verovert de bal door een tackle van achteren. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 1:0

8e minuut.
Heringer is nu in balbezit. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal met de wreef. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciepły zal de hoekschop nemen. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ... Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 2:0

11e minuut.
Inworp. Ciepły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcena rent richting de bal. Barcena geeft een lange en hoge pass. Piña kopt de bal weg. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Stępniak met een snelle inworp. Mertan is nu in balbezit. Niklewicz onderschept slim de pass. Niklewicz geeft de bal voor. Meléndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 3:0

18e minuut.
de Lima rent richting de bal. de Lima geeft een hoge lob. Benito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azcona is nu in balbezit. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 3:1

28e minuut.
Žegys rent richting de bal. Klungelig pakt Žegys de bal. Žegys probeert naar een medespeler te passen. Azcona rent richting de bal. Azcona draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 3:2

31e minuut.
Mertan rent richting de bal. Shevlin rent richting de bal. Stępniak begaat een overtreding. Stępniak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. Barcena probeert naar een medespeler te passen. Ciepły heeft problemen om de bal te vangen. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Heringer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Azcona speelt de bal door. Žegys rent richting de bal. Ostocki rent richting de bal. Žegys onderschept slim de pass. Žegys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barcena onderschept slim de pass. Barcena geeft een hoge lob. de Lima is nu in balbezit. Heringer onderschept slim de pass. Heringer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Heringer de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ... Meléndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 50%, Salvador Dalí 50%.
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 3:2

49e minuut.
Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shevlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Shevlin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 3:3

66e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña rent richting de bal. Heringer onderschept slim de pass. Heringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 4:3

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Meléndez niet meer kan verder spelen. Carvajal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Stępniak heeft problemen om de bal te vangen. Mertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertan passt de bal zonder na te denken. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Niklewicz met een sublieme pass. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal met de wreef. Benito is nu in balbezit. Benito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Barcena de bal onder controle te krijgen. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 55%, Salvador Dalí 45%.
Titanes Río Verde Arriba - Salvador Dalí 4:3