Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega fc carlos Tevez
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Baquero rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Inworp. Vicioso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vicioso geeft de bal voor. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

16e minuut.
Bernal speelt de bal door. Carrasco kopt de bal weg. Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal met de wreef. Valenzuela met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vicioso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló geeft de bal voor. Klungelig pakt Osuna de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu passt de bal met de wreef. Baquero is nu in balbezit. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - fc carlos Tevez 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 61%, fc carlos Tevez 39%.
dosa la vega - fc carlos Tevez 0:1

54e minuut.
Vicioso kopt de bal weg. Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu geeft een hoge lob. Baquero rent richting de bal. Baquero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Soldevilla heeft problemen om de bal te vangen. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - fc carlos Tevez 0:2

70e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Inworp. Valenzuela met de inworp. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 52%, fc carlos Tevez 48%.
dosa la vega - fc carlos Tevez 0:2