Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc carlos Tevez dosa la vega
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Burgos speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baquero de bal. Guerrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baquero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burgos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Burgos geeft een lange en hoge pass. Vicioso kopt de bal weg. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. Carrasco controleert de bal met de borst. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Carballo kan de bal niet met de borst controleren. Osuna rent richting de bal. Osuna speelt de bal door. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén onderschept slim de pass. Baquero rent richting de bal. Baquero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos is nu in balbezit. Baquero rent richting de bal. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bernal trapt de bal weg van het doel. Carrasco kopt de bal weg. Acevedo rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 39%, dosa la vega 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc carlos Tevez - dosa la vega 0:0

64e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moreno zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baquero is nu in balbezit. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - dosa la vega 1:0

79e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco begaat een overtreding. Abreu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abreu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vicioso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moreno met de inworp. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 25%, dosa la vega 75%.
fc carlos Tevez - dosa la vega 1:0