Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega Salvador Dalí
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
de Lima is nu in balbezit. Perelló onderschept slim de pass. Perelló passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Desbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois geeft een hoge lob. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carballo probeert naar een medespeler te passen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Žegys geeft een lange en hoge pass. Carrasco geeft een hoge lob. Carballo geeft de bal voor. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Manjarín rent richting de bal. Manjarín passt de bal met de wreef. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Klungelig pakt Manjarín de bal. Manjarín passt de bal met de wreef. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Salvador Dalí 0:1

33e minuut.
Žegys met een sublieme pass. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona is nu in balbezit. Azcona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Desbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois geeft de bal voor. Daar is Saudek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azcona is nu in balbezit. Azcona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guerrero de bal. Shevlin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Guerrero ... Strafschop! Shevlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shevlin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Salvador Dalí 0:2

40e minuut.
Azcona is nu in balbezit. Azcona passt de bal met de wreef. Pedretti geeft de bal voor. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Salvador Dalí 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 59%, Salvador Dalí 41%.
dosa la vega - Salvador Dalí 0:3

51e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona passt de bal in één keer door. Shevlin rent richting de bal. Shevlin schiet op doel. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Salvador Dalí 0:4

77e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona onderschept slim de pass. Azcona passt de bal met de wreef. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
de Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een hoge lob. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Azcona passt de bal zonder na te denken. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... Shevlin rent richting de bal. Shevlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso passt de bal met de wreef. Daar is Azcona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azcona schiet op doel. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 52%, Salvador Dalí 48%.
dosa la vega - Salvador Dalí 0:4