Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvador Dalí dosa la vega
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Žegys bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén geeft een hoge lob. Pedretti met een sublieme pass. Mertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertan geeft een hoge lob. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Saudek de bal. Guillén rent richting de bal. Saudek verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Žegys probeert naar een medespeler te passen. Saudek heeft problemen om de bal te vangen. Saudek passt de bal zonder na te denken. Azcona rent richting de bal. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manjarín geeft een lange en hoge pass. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek passt de bal in één keer door. Azcona heeft problemen om de bal te vangen. Azcona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Perelló kopt de bal weg. Klungelig pakt Guillén de bal. Shevlin rent richting de bal. Shevlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 32%, dosa la vega 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salvador Dalí - dosa la vega 0:0

47e minuut.
Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een hoge lob. Azcona met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mertan geeft een lange en hoge pass. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Azcona rent richting de bal. Azcona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Siigur kopt de bal weg. Mertan speelt de bal door. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Azcona probeert naar een medespeler te passen. Saudek rent richting de bal. Saudek passt de bal zonder na te denken. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mertan is nu in balbezit. Mertan geeft de bal voor. Klungelig pakt Guillén de bal. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Bernal trapt de bal weg. Pedretti kopt de bal weg. Daar is Saudek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - dosa la vega 1:0

83e minuut.
Shevlin is nu in balbezit. Azcona rent richting de bal. Guillén is nu in balbezit. Azcona onderschept slim de pass. Azcona geeft een hoge lob. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín passt de bal zonder na te denken. Azcona rent richting de bal. Azcona draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - dosa la vega 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 39%, dosa la vega 61%.
Salvador Dalí - dosa la vega 2:0