Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes Río Verde Arriba fc carlos Tevez
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.2 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Ciepły geeft de bal voor. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ... Balaguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo geeft een hoge lob. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Balaguer bokst de bal weg.

16e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een hoge lob. Baquero rent richting de bal. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Heringer heeft problemen om de bal te vangen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito met een sublieme pass. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 1:0

35e minuut.
Niklewicz met een sublieme pass. Benito rent richting de bal. Benito met een sublieme pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 2:0

42e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Ciepły passt de bal zonder na te denken. Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heringer is nu in balbezit. Heringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 53%, fc carlos Tevez 47%.
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 2:0

50e minuut.
Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak is nu in balbezit. Stępniak geeft een lange en hoge pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Barcena de bal. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Vicioso geeft de bal voor. Vicioso probeert de bal aan de voet te houden. Barcena rent richting de bal. Benito is nu in balbezit. Benito geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 3:0

59e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Daar is Ciepły, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepły speelt de bal door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 4:0

76e minuut.
Trujillo met een snelle inworp. Barcena speelt de bal door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito rent richting de bal. Benito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Stępniak heeft problemen om de bal te vangen. Stępniak geeft de bal voor. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 50%, fc carlos Tevez 50%.
Titanes Río Verde Arriba - fc carlos Tevez 5:0