Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega El Pozo Starr
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 25.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - El Pozo Starr 1:0

9e minuut.
Salsicha is nu in balbezit. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello passt de bal met de wreef. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Bello speelt de bal door. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dosa la vega - El Pozo Starr 1:1

12e minuut.
Prada passt de bal in één keer door. Vicioso probeert de bal aan de voet te houden. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - El Pozo Starr 1:2

21e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guerrero de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prada met de inworp. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez schiet op doel. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Carballo met de inworp. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Bello geeft de bal voor. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ielardi rent richting de bal. Ielardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - El Pozo Starr 1:3

41e minuut.
Klungelig pakt Díez de bal. Díez passt de bal zonder na te denken. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Firică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ielardi springt en kopt de bal. Bernal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 65%, El Pozo Starr 35%.
dosa la vega - El Pozo Starr 1:3

61e minuut.
Díez rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello passt de bal zonder na te denken. Ielardi is nu in balbezit. Ielardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Dorta de bal. Ortega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorta. Dorta krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mladenov geeft een hoge lob. Nurminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén begaat een overtreding. Nurminen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nurminen kan niet meer verder spelen. Bello met een snel genomen vrije trap. Ielardi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - El Pozo Starr 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 63%, El Pozo Starr 37%.
dosa la vega - El Pozo Starr 1:4