Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvador Dalí Quisqueya Juniors
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mendizábal speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas geeft een hoge lob. Baez springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Shevlin geeft een hoge lob. Blasco kopt de bal weg. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 1:0

13e minuut.
Siigur geeft een hoge lob. Azcona met een sublieme pass. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek onderschept slim de pass. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cadenas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siigur. Cadenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blasco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjarín rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Blasco is nu in balbezit. Shevlin onderschept slim de pass. Shevlin draait met de bal, schiet en ... Estrada probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 2:0

24e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Shevlin kopt de bal weg. Blasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek verovert de bal door een tackle van achteren. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Cabrera bokst de bal weg.

39e minuut.
Doeltrap. Cabrera trapt de bal weg van het doel. Pedretti kopt de bal weg. Saudek heeft problemen om de bal te vangen. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 38%, Quisqueya Juniors 62%.
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 2:0

47e minuut.
Batlle rent richting de bal. Shevlin begaat een overtreding. Batlle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blasco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez draait met de bal, schiet en ... Meléndez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 2:1

54e minuut.
Mesa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desbois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 3:1

59e minuut.
Cadenas geeft een hoge lob. Azcona rent richting de bal. Azcona probeert naar een medespeler te passen. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal zonder na te denken. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Mendizábal met een sublieme pass. Azcona is nu in balbezit. Mesa is nu in balbezit. Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Blasco passt de bal zonder na te denken. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 42%, Quisqueya Juniors 58%.
Salvador Dalí - Quisqueya Juniors 3:1