Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc carlos Tevez RCD Espanyol Somosierra
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Szabó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgos. Burgos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szabó rent richting de bal. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 1:0

29e minuut.
Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea speelt de bal door. Álvarez Izquierdo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabó raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cruz kan de bal niet met de borst controleren. Acevedo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo onderschept slim de pass. Álvarez Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Demirkan onderschept slim de pass. Demirkan probeert naar een medespeler te passen. Szabó probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez Izquierdo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 55%, RCD Espanyol Somosierra 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 1:1

50e minuut.
Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso geeft de bal voor. Baquero is nu in balbezit. Baquero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 2:1

65e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea passt de bal met de wreef. Álvarez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Filičko onderschept slim de pass. Filičko geeft de bal voor. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Balaguer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 2:2

76e minuut.
Baquero rent richting de bal. Szabó verovert de bal door een tackle van achteren. Szabó passt de bal in één keer door. Álvarez Izquierdo is nu in balbezit. Álvarez Izquierdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vicioso passt de bal zonder na te denken. Baquero is nu in balbezit. Šoć rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Baquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Álvarez Izquierdo speelt de bal door. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik passt de bal zonder na te denken. Wolak is nu in balbezit. Wolak schiet op doel. Balaguer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 52%, RCD Espanyol Somosierra 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc carlos Tevez - RCD Espanyol Somosierra 2:2