Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega RCD Espanyol Somosierra
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Cernea passt de bal in één keer door. Sytchev is nu in balbezit. Sytchev draait met de bal, schiet en ... Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 0:1

38e minuut.
Wolak kopt de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev onderschept slim de pass. Sytchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco is nu in balbezit. Ortega is nu in balbezit. Carrasco rent richting de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 1:1

45e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal in één keer door. Perelló is nu in balbezit. Perelló geeft een hoge lob. Ruiz Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 57%, RCD Espanyol Somosierra 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 1:1

49e minuut.
Soldevilla heeft problemen om de bal te vangen. Cernea is nu in balbezit. Cernea geeft de bal voor. Filičko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filičko geeft de bal voor. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 1:2

53e minuut.
Jędrusik onderschept slim de pass. Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šoć de bal onder controle te krijgen. Ruiz Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Soldevilla probeert de bal met de borst te controleren. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szabó zijn tegenspeler op de grond. Szabó krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Demirkan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perelló met de inworp. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel. Ruiz Díaz bokst de bal weg. Šoć heeft problemen om de bal te vangen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Díaz bokst de bal weg.

69e minuut.
Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla geeft een hoge lob. Álvarez Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco controleert de bal met de borst. Sandrk probeert naar een medespeler te passen. Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sytchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sytchev onderschept slim de pass. Filičko is nu in balbezit. Filičko schiet op doel. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 46%, RCD Espanyol Somosierra 54%.
dosa la vega - RCD Espanyol Somosierra 1:3