Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quisqueya Juniors Titanes Río Verde Arriba
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 30.3
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal zonder na te denken. Heringer is nu in balbezit. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:1

7e minuut.
Niklewicz is nu in balbezit. Niklewicz probeert naar een medespeler te passen. Heringer is nu in balbezit. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:2

9e minuut.
Barcena met een sublieme pass. Benito rent richting de bal. Benito probeert naar een medespeler te passen. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barcena de bal. Barcena passt de bal met de wreef. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Benito is nu in balbezit. Benito geeft een lange en hoge pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer verovert de bal door een tackle van achteren. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niklewicz zal de hoekschop nemen. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal met een sublieme pass. Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Cuevas speelt de bal door. Cadenas rent richting de bal. Daar is Cadenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Benito de bal. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Niklewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benito geeft een lange en hoge pass. Daar is Heringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:3

43e minuut.
Heringer onderschept slim de pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:4

45e minuut.
Niklewicz met de inworp. Benito geeft een lange en hoge pass. Heringer rent richting de bal. Heringer schiet op doel. Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quisqueya Juniors 58%, Titanes Río Verde Arriba 42%.
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:5

46e minuut.
Benito onderschept slim de pass. Benito probeert naar een medespeler te passen. Heringer is nu in balbezit. Heringer schiet op doel. Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:6

48e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal aan de voet te houden. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ... Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:7

52e minuut.
Barcena onderschept slim de pass. Rogerio is nu in balbezit. Rogerio speelt de bal door. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas geeft de bal voor. Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Blasco geeft een hoge lob. Ostocki kopt de bal weg. Blasco rent richting de bal. Heringer onderschept slim de pass. Heringer haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Benito rent richting de bal. Benito geeft een hoge lob. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cabrera trapt de bal weg. Barcena speelt de bal door. Benito rent richting de bal. Heringer is nu in balbezit. Heringer schiet op doel. Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blasco. Trujillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Niklewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heringer maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

73e minuut.
Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Heringer onderschept slim de pass. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:8

81e minuut.
Blasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Batlle de bal. Blasco rent richting de bal. Heringer onderschept slim de pass. Heringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cabrera met een harde bal richting middenveld. Inworp. Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:9

83e minuut.
Barcena rent richting de bal. Barcena geeft een hoge lob. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quisqueya Juniors 72%, Titanes Río Verde Arriba 28%.
Quisqueya Juniors - Titanes Río Verde Arriba 0:10