Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekroz Salvador Dalí
352 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 23.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Castro speelt de bal door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft de bal voor. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Siigur onderschept slim de pass. Siigur probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Žegys met de inworp. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin probeert naar een medespeler te passen. Žegys geeft de bal voor. Saudek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Azcona rent richting de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona speelt de bal door. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... Paal! Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Łata is nu in balbezit. Azcona onderschept slim de pass. Azcona probeert naar een medespeler te passen. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žegys geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azcona maakt een snoekduik en kopt de bal. Soldevilla bokst de bal weg.

20e minuut.
Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin rent richting de bal. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - Salvador Dalí 0:1

22e minuut.
Pedretti geeft de bal voor. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yunisov is nu in balbezit. Yunisov geeft een lange en hoge pass. Sottomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottomayor haalt uit met een fantastische trap. Mertan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:1

36e minuut.
Castro met een sublieme pass. Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een hoge lob. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Castro speelt de bal door. Piña geeft de bal voor. Shevlin kopt de bal weg. Saudek heeft problemen om de bal te vangen. Saudek draait met de bal, schiet en ... Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekroz 57%, Salvador Dalí 43%.
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:2

46e minuut.
Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een lange en hoge pass. Azcona kopt de bal weg. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:3

54e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal in één keer door. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Castro met een snelle inworp. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stéphan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stéphan neemt zijn aanloop. Mertan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Soldevilla trapt de bal weg van het doel. Pedretti kopt de bal weg. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Soldevilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:4

74e minuut.
Klungelig pakt Yunisov de bal. Azcona is nu in balbezit. Azcona passt de bal in één keer door. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Piña probeert de bal met de borst te controleren. Mertan met een sublieme pass. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Yunisov heeft problemen om de bal te vangen. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Yunisov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žegys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekroz 58%, Salvador Dalí 42%.
FC Nekroz - Salvador Dalí 1:4