Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvador Dalí FC Nekroz
343 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona is nu in balbezit. Shevlin rent richting de bal. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Peña geeft de bal voor. Klungelig pakt González de bal. Žegys speelt de bal door. Azcona rent richting de bal. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 1:0

8e minuut.
Saudek met een sublieme pass. Shevlin is nu in balbezit. Azcona is nu in balbezit. Azcona draait met de bal, schiet en ... Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 2:0

15e minuut.
Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 3:0

19e minuut.
González kopt de bal weg. Žegys speelt de bal door. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin schiet op doel. Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 4:0

24e minuut.
Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een hoge lob. Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek onderschept slim de pass. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Soldevilla niet meer kan verder spelen.

32e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal zonder na te denken. Shevlin rent richting de bal. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 5:0

35e minuut.
Sottomayor kopt de bal weg. de Lima controleert de bal met de borst. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 5:1

38e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Piña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meléndez met een harde bal richting middenveld. Saudek kopt de bal weg. Azcona rent richting de bal. Azcona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 6:1

41e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Siigur kopt de bal weg. González heeft problemen om de bal te vangen. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piña geeft een hoge lob. Inworp. Bautista met de inworp. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 46%, FC Nekroz 54%.
Salvador Dalí - FC Nekroz 6:1

48e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Saudek is nu in balbezit. Azcona is nu in balbezit. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Siigur geeft de bal voor. Inworp. Crespo met een snelle inworp. Klungelig pakt González de bal. González geeft een lange en hoge pass. Paal!

61e minuut.
Bautista rent richting de bal. Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti speelt de bal door. Saudek is nu in balbezit. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek passt de bal met de wreef. Azcona rent richting de bal. Azcona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Azcona is nu in balbezit. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - FC Nekroz 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 45%, FC Nekroz 55%.
Salvador Dalí - FC Nekroz 7:1