Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc carlos Tevez El Pozo Starr
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abreu is nu in balbezit. Nurminen verovert de bal door een tackle van achteren. Nurminen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Osuna is nu in balbezit. Firică begaat een overtreding. Firică krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Díez onderschept slim de pass. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Díez rent richting de bal. Díez passt de bal zonder na te denken. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:1

24e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso met een sublieme pass. Prada rent richting de bal. Prada geeft een lange en hoge pass. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:2

25e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Cruz kopt de bal weg. Vicioso probeert de bal aan de voet te houden. Nurminen rent richting de bal. Nurminen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:3

28e minuut.
Nurminen kopt de bal weg. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft een lange en hoge pass. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:4

34e minuut.
Nurminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurminen passt de bal met de wreef. Firică rent richting de bal. Firică geeft een lange en hoge pass. Cruz kopt de bal weg. Balaguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Abreu geeft een hoge lob. Inworp. Salsicha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurminen rent richting de bal. Nurminen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov onderschept slim de pass. Mladenov speelt de bal door. Ielardi rent richting de bal. Ielardi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 66%, El Pozo Starr 34%.
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 0:5

52e minuut.
Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Prada passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Ielardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ielardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Díez kopt de bal weg. Abreu is nu in balbezit. Nurminen onderschept slim de pass. Nurminen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Osuna met een sublieme pass. Baquero rent richting de bal. Baquero schiet op doel. Paravac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 1:5

84e minuut.
Balaguer met een harde bal richting middenveld. Daar is Vicioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez rent richting de bal. Daar is Ielardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielardi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 44%, El Pozo Starr 56%.
fc carlos Tevez - El Pozo Starr 1:6