Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Pozo Starr fc carlos Tevez
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Mladenov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Díez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mladenov met een snel genomen vrije trap. Ielardi heeft problemen om de bal te vangen. Ielardi schiet op doel. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 1:0

11e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Ielardi onderschept slim de pass. Ielardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cruz de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Firică zal de hoekschop nemen. Vicioso kan de bal niet met de borst controleren. Nurminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurminen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 2:0

16e minuut.
Dorta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. Nurminen rent richting de bal. Nurminen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 3:0

21e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello geeft een hoge lob. Ielardi rent richting de bal. Ielardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz geeft de bal voor. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. Paravac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Firică met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Bello passt de bal in één keer door. Ielardi is nu in balbezit. Ielardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pozo Starr 44%, fc carlos Tevez 56%.
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 3:0

49e minuut.
Bello met een sublieme pass. Firică speelt de bal door. Ielardi is nu in balbezit. Ielardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso met een sublieme pass. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft de bal voor. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bello met een sublieme pass. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft de bal voor. Ielardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Balaguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firică met de inworp. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurminen verovert de bal door een tackle van achteren. Nurminen geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 4:0

83e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Bello is nu in balbezit. Bello met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pozo Starr 36%, fc carlos Tevez 64%.
El Pozo Starr - fc carlos Tevez 4:0