Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes Río Verde Arriba dosa la vega
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stępniak met de inworp. Benito met een sublieme pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 1:0

11e minuut.
Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Soldevilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Soldevilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stępniak rent richting de bal. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Barcena is nu in balbezit. Barcena passt de bal met de wreef. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 2:0

24e minuut.
Niklewicz heeft problemen om de bal te vangen. Niklewicz geeft de bal voor. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal met een sublieme pass. Barcena probeert naar een medespeler te passen. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły geeft de bal voor. Bernal bokst de bal weg. Klungelig pakt Heringer de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 3:0

36e minuut.
Guillén probeert de bal aan de voet te houden. Benito is nu in balbezit. Benito passt de bal zonder na te denken. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Heringer onderschept slim de pass. Heringer schiet op doel. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft een hoge lob. Paal!

43e minuut.
Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły speelt de bal door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 39%, dosa la vega 61%.
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 3:0

49e minuut.
Stępniak met de inworp. Niklewicz geeft een lange en hoge pass. Heringer heeft problemen om de bal te vangen. Benito is nu in balbezit. Benito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Barcena onderschept slim de pass. Barcena speelt de bal door. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo met de inworp. Ciepły heeft problemen om de bal te vangen. Ciepły geeft een hoge lob. Heringer krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. Buitenspel voor Ortega. Goede buitenspelval van de verdediging. Barcena neemt vlug de vrije trap. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel. Bernal bokst de bal weg.

62e minuut.
Guillén rent richting de bal. Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer probeert naar een medespeler te passen. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena geeft een lange en hoge pass. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Heringer rent richting de bal. Heringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Soldevilla met een sublieme pass. Benito heeft problemen om de bal te vangen. Benito passt de bal met de wreef. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Barcena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barcena met een sublieme pass. Heringer rent richting de bal. Heringer schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Benito geeft de bal voor. Ciepły is nu in balbezit. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 4:0

73e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Ciepły speelt de bal door. Heringer kan de bal niet met de borst controleren. Benito rent richting de bal. Benito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Valenzuela geeft de bal voor. Benito probeert de bal aan de voet te houden. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 5:0

90e minuut.
Heringer passt de bal met de wreef. Benito rent richting de bal. Benito passt de bal in één keer door. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes Río Verde Arriba 22%, dosa la vega 78%.
Titanes Río Verde Arriba - dosa la vega 5:0