Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dosa la vega Titanes Río Verde Arriba
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 29.9
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Niklewicz passt de bal zonder na te denken. Benito rent richting de bal. Benito probeert naar een medespeler te passen. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:1

4e minuut.
Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcena is nu in balbezit. Barcena passt de bal zonder na te denken. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Ostocki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Carrasco de bal. Benito is nu in balbezit. Barcena rent richting de bal. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:2

22e minuut.
Niklewicz geeft de bal voor. Heringer kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Soldevilla zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Soldevilla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Ciepły passt de bal zonder na te denken. Barcena met een sublieme pass. Benito met een sublieme pass. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Trujillo met de inworp. Ciepły geeft de bal voor. Heringer springt en kopt de bal. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:3

37e minuut.
Ciepły met een sublieme pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal zonder na te denken. Heringer rent richting de bal. Heringer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Benito rent richting de bal. Benito met een sublieme pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 60%, Titanes Río Verde Arriba 40%.
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:4

48e minuut.
Carballo speelt de bal door. Carrasco rent richting de bal. Met opzet legt Barcena zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Barcena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barcena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niklewicz met een snelle inworp. Benito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrasco is nu in balbezit. Heringer onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niklewicz neemt de hoekschop. Heringer rent richting de bal. Heringer draait met de bal, schiet en ... Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:5

53e minuut.
Valenzuela met een snelle inworp. Guillén rent richting de bal. Niklewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niklewicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły geeft een hoge lob. Heringer rent richting de bal. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:6

63e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. Perelló is nu in balbezit. Perelló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Lollino trapt de bal weg. Benito kopt de bal weg. Heringer is nu in balbezit. Heringer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dosa la vega 47%, Titanes Río Verde Arriba 53%.
dosa la vega - Titanes Río Verde Arriba 0:6