Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Pozo Starr FC Nekroz
433 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 22.9
waardeloos Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mladenov trapt de bal weg. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello passt de bal met de wreef. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel. Soldevilla bokst de bal weg. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bello onderschept slim de pass. Bello geeft een hoge lob. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel. Soldevilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 1:0

15e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Ielardi rent richting de bal. Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ielardi heeft problemen om de bal te vangen. Ielardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 2:0

16e minuut.
Díez is nu in balbezit. Ielardi rent richting de bal. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez schiet op doel. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
González is nu in balbezit. González passt de bal met de wreef. Bello met een sublieme pass. Klungelig pakt Ielardi de bal. Ielardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Prada met een snelle inworp. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bello rent richting de bal. Bello probeert naar een medespeler te passen. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ielardi heeft problemen om de bal te vangen. Bautista is nu in balbezit. Ielardi maakt een afschuwelijke overtreding. Ielardi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez onderschept slim de pass. Díez schiet op doel. Soldevilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 3:0

25e minuut.
Stéphan is nu in balbezit. Nurminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurminen passt de bal met de wreef. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bello met een sublieme pass. Díez probeert de bal met de borst te controleren. Stéphan rent richting de bal. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pozo Starr 50%, FC Nekroz 50%.
El Pozo Starr - FC Nekroz 3:0

49e minuut.
Bello met een sublieme pass. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Castro geeft een hoge lob. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 3:1

52e minuut.
Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bello is nu in balbezit. Bello met een sublieme pass. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ... Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sottomayor verovert de bal door een tackle van achteren. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Prada met een sublieme pass. Klungelig pakt Díez de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez onderschept slim de pass. Díez schiet op doel. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 4:1

89e minuut.
Doeltrap. Paravac trapt de bal weg van het doel. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pozo Starr - FC Nekroz 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pozo Starr 56%, FC Nekroz 44%.
El Pozo Starr - FC Nekroz 5:1