Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvador Dalí fc carlos Tevez
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Mertan heeft problemen om de bal te vangen. Mertan probeert naar een medespeler te passen. Saudek is nu in balbezit. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Manjarín passt de bal in één keer door. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Baquero rent richting de bal. Baquero schiet op doel. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Manjarín maakt een afschuwelijke overtreding. Vicioso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vicioso met een snel genomen vrije trap. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - fc carlos Tevez 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Saudek de bal. Shevlin is nu in balbezit. Arvelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arvelo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Lima de bal. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Meléndez met een harde bal richting middenveld. Manjarín kan de bal niet met de borst controleren. Vicioso maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vicioso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Manjarín geeft de bal voor. Balaguer speelt de bal door. Shevlin kopt de bal weg. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Piña geeft de bal voor. Shevlin kopt de bal weg. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salvador Dalí - fc carlos Tevez 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 45%, fc carlos Tevez 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salvador Dalí - fc carlos Tevez 1:1

61e minuut.
Manjarín is nu in balbezit. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín met een sublieme pass. Mertan is nu in balbezit. Mertan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Osuna onderschept slim de pass. Manjarín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjarín krijgt een gele kaart. Osuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osuna met een snel genomen vrije trap. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvador Dalí - fc carlos Tevez 1:2

70e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mertan met een sublieme pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek passt de bal zonder na te denken. Žegys is nu in balbezit. Žegys geeft een hoge lob. Balaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona met een sublieme pass. Shevlin is nu in balbezit. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvador Dalí 34%, fc carlos Tevez 66%.
Salvador Dalí - fc carlos Tevez 1:2