Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc carlos Tevez Salvador Dalí
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pedretti passt de bal met de wreef. Mertan met een sublieme pass. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek draait met de bal, schiet en ... Balaguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Mertan met een sublieme pass. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo begaat een overtreding. Saudek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Saudek is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz geeft de bal voor. Klungelig pakt Baquero de bal. Baquero schiet op doel. Carvajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - Salvador Dalí 1:0

27e minuut.
Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona passt de bal in één keer door. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Siigur geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saudek de bal onder controle te krijgen. Blasco rent richting de bal. Saudek onderschept slim de pass. Saudek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Saudek is nu in balbezit. Saudek passt de bal in één keer door. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 57%, Salvador Dalí 43%.
fc carlos Tevez - Salvador Dalí 1:0

48e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek is nu in balbezit. Acevedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acevedo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Saudek passt de bal met de wreef. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balaguer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc carlos Tevez - Salvador Dalí 1:1

66e minuut.
Siigur met de inworp. Mertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasco is nu in balbezit. Mertan verovert de bal door een tackle van achteren. Mertan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arvelo de bal. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ... Balaguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc carlos Tevez - Salvador Dalí 1:2

73e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicioso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mertan neemt de hoekschop. Saudek maakt een snoekduik en kopt de bal. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc carlos Tevez 59%, Salvador Dalí 41%.
fc carlos Tevez - Salvador Dalí 1:2