Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macheteros Remojados yoel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Sanchez passt de bal met de wreef. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chico rent richting de bal. Chico schiet op doel. Barceló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Remojados - yoel 0:1

29e minuut.
Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanchez rent richting de bal. Sanchez met een sublieme pass. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico haalt uit met een fantastische trap. Barceló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Camacho onderschept slim de pass. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal met de wreef. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macheteros Remojados - yoel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Remojados 39%, yoel 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macheteros Remojados - yoel 1:1

49e minuut.
Correa met de inworp. Perales geeft de bal voor. Daar is Mella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Chico rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Chico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Remojados - yoel 1:2

59e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Duarte rent richting de bal. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Camacho onderschept slim de pass. Camacho passt de bal met de wreef. Chico heeft problemen om de bal te vangen. Chico haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Camacho kopt de bal weg. Guerrero controleert de bal met de borst. Chico onderschept slim de pass. Chico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Remojados - yoel 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Remojados 44%, yoel 56%.
Macheteros Remojados - yoel 1:3