Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pimentin del Caribe Macheteros Remojados
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Baquero heeft problemen om de bal te vangen. Baquero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aponte probeert naar een medespeler te passen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 66%, Macheteros Remojados 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pimentin del Caribe - Macheteros Remojados 0:0

50e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenas is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Cadenas onderschept slim de pass. Cadenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimentin del Caribe - Macheteros Remojados 0:1

52e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Pereira is nu in balbezit. Duarte begaat een overtreding. Duarte krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pereira raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baquero is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimentin del Caribe - Macheteros Remojados 0:2

90e minuut.
Castillo speelt de bal door. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Maldonado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maldonado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baquero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baquero kan niet meer verder spelen. Mella komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aponte met de inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 60%, Macheteros Remojados 40%.
Pimentin del Caribe - Macheteros Remojados 0:2