Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
natanael equipo invencible
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Aguilar geeft een hoge lob. Beauchamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 38%, equipo invencible 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
natanael - equipo invencible 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Aponte de bal. Camacho is nu in balbezit. Alburquerque maakt een afschuwelijke overtreding. Alburquerque krijgt een gele kaart.

48e minuut.
León is nu in balbezit. Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo begaat een overtreding. Acevedo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cintron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft de bal voor. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - equipo invencible 0:1

64e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Alburquerque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aponte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Beauchamp geeft de bal voor. Inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti rent richting de bal. Alberti speelt de bal door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 67%, equipo invencible 33%.
natanael - equipo invencible 0:1